Cat de puternici sunt campionii din League of Legends?

Clasament al campionilor din League of Legends in functie de lore

Salutare prieteni!

Cati dintre voi au citit lore-ul scris de catre Riot Games pentru campionii din League of Legends? Dupa cum bine stiti, in lore ni se precizeaza in marea majoritate a cazurilor originea si povestea fiecarui campion. Pe baza acestor informatii, userul KatarHero72 de pe reddit a conceput o lista in care sa incadreze fiecare campion. Lista de tier-uri este: God, Transcendent, Army, Battalion, Mortal. Dupa parerea mea, lista este una corecta, fara a fi influentata de preferinte personale.

 

Asadar, God Tier cuprinde fiinte ce au puteri ce depasesc tot ceea ce se afla sub acest tier. Aceste fiinte sunt nemuritoare si au de obicei origine cosmica.

league of legends pentakill.ro

Acesti campioni sunt: Aatrox, Aurelion Sol, Bard, Kindred, Tahm Kench.

  • Aatrox este versiunea din League of Legends a unui zeu al razboiului. In lore el distruge singur doua armate si simpla lui prezenta induce luptatorilor o frenezie si o nevoie sangeroasa de a ucide. Aatrox nu numai ca este invincibil, dar a transmis furia lui invincibila si lui Tryndamere.
  • Bard este o fiinta cosmica al carui grai este peste posibilitatile de intelegere ale muritorilor. Asa cum bine spune creatorul acestei liste, Bard este o incrucisare intre Heimdall si Collector. Este nemuritor si poate calatori intre dimensiuni.
  • Kindred este imaginea mortii in Runeterra, ceea ce ii face sa fie the Grim Reaper. Existand in afara sferei muritorilor, Kindred este practic zeul Mortii in League of Legends.
  • Tahm Kench Probabil cel mai controversat campion de pe aceasta lista, Tahm Kench este reprezentat ca si un demon in League. Este extrem de puternic, poate indeplini dorinte, dar totul vine cu un pret, in stilul Crossroads (1986, Steve Vai, recomand filmul pentru muzica).
  • Aurelion Sol se afla pe aceasta lista inainte de lansare pentru simplul fapt ca in teaser zdrobeste o stea, distrugand-o. That’s op in my oppinion!

Daca aveti sugestii in legatura cu aceasta lista, lasati-ne un comentariu dedesubt. Daca v-a placut articolul, share it on facebook! Urmatoarea parte a listei o sa apara curand!

2 Comments

Leave a Reply
  1. Nu sunt sigur, dar nu era Nasus semi-zeu?
    Continuarea listei? Pare interesanta.
    Foarte bun siteul, keep it up!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *