Analiza patch 6.22 (Rework-ul asasinilor)

Odata cu Patch 6.22, League of Legends intra oficial in presezon. Patch-ul 6.22 a adus multe schimbari jocului, schimbari pe care vi le voi prezenta in acest articol.

Printre cele mai importante schimbari avem Rework-ul asasinilor. Acest rework se imparte in doua categorii: schimbari majore si schimbari minore.

Schimbarile Majore :

katarina patch 6.22 schimbari pentakill.ro Katarina a primit un gameplay rework. Q-ul, W-ul si E-ul si pasiva lui Katarina au fost schimbate.
In esenta pasiva lui Katarina este aproape la fel ca si pasiva veche doar ca atunci cand ea isi culege un dagger v-a da AoE damge  intre 75 si 285 (depinde de level) (+ 100% bonus AD) (+ 55 / 70 / 85 / 100% AP) magic damage, astfel vechiul ei W devine o parte din pasiva. Cand Katarina v-a culege acest dagger, cooldown-ul la E-ul ei, “Shunpo”, v-a fi redus cu 78 / 84 / 90 / 96% (depinde de level).
Q-ul ei, “Bouncing Blades” acum sare doar la 3 inamici apropiati, in loc de 6, dand 75 / 105 / 135 /  165 / 195 (+ 30% AP) magic damage si v-a lasa pe jos un dagger.
W-ul ei, “Preparation” este o vraja noua. Katarina isi arunca un dagger  in aer si dupa 1.25 secunde acesta aterizeaza pe pamant, iar Katarina cand il culege v-a primi movement speed.
E-ul ei, “Shunpo” este aproape la fel dar nu se mai poate da pe ward-uri dar se poate da pe dagger

rengar patch 6.22 schimbari pentakill.ro– Rengar a primit un gameplay rework. Q-ul, W-ul, R-ul si pasiva i-au fost schimbate.
La fel ca si la Katarina, pasiva lui Rengar a fost putin schimbata. In loc de movement speed sau range la saritura de la pasiva Rengar acum primeste bonus % AD (2%,6%,12%,20%,30% si 42%.) Acum ferocity bar-ul nu mai este alcatuit din 5 segmente, ci din 4 iar Rengar primeste un segment de ferocity cand sare dintr-un tufis.
Q-ul lui acum este un semi-cerc skillshot care da physical damage 40 / 60 / 80 / 100 / 120 (+ 30 / 40 / 50 / 60 / 70% bonus AD), iar la 4 ferocity stacks Q-ul intre 120 si 392 (depinde de level) +240% bonus AD.
W-ul lui este aproape acelasi dar acum are un efect gen Cleanse cand il foloseste.
R-ul lui acum tine de la 14 la 30 de secunde , primeste de la 15% bonus movement speed pana la 45% bonus movement speed, dar acum poate vedea in fog of war doar inamicul cel mai apropiat de el.

leblanc patch 6.22 schimbari pentakill.ro– Le Blanc a primit si ea un gameplay update in patch 6.22. Vechea ei pasiva a fost facut ultimata, Q a fost schimbat, iar ea a primit o pasiva noua.
Pasiva acum marcheaza inamici pe care LeBlanc i-a lovit iar dupa 1.5 secunde acel marcaj v-a putea fi spart pentru a da intre 40-300 (depinde de level)(+ 80% AP) extra magic damage. Q-ul ei acum nu mai da bonus damage dar daca Q-ul ei sparge marcajul de la pasiva damage-ul v-a fi aplicat la toti inamici care sunt marcati.
R-ul ei acum cheama o clona a lui LeBlanc care v-a folosi o vraja odata cu LeBlanc, dar vraja clonei nu v-a da damage.

talon patch 6.22 schimbari pentakill.ro

Talon a primit un gameplay rework in patch 6.22. Singurul lucru pe care trebuie sa il stiti despre acest rework este PARKOUR! Pasiva, Q-ul si E-ul lui Talon au fost schimbate, dar sa fim cinstiti singurul lucru pe care ne intereseaza este faptul ca acum avem un personaj din jocul “Assasin’s Creed” in joc.
Pasiva lui Talona acum da bonus damage peste timp (bleed) dupa ce a atacat de 3 ori acelasi inamic dand intre 60 si 160 (depinde de level) (+200% bonus AD).
Q-ul lui Talon acum este de 2 feluri: daca este la distanta de inamic Q-ul este un dash care da 80 /

100 / 120 / 140 / 160 (+ 100% bonus AD) sau daca esti la apropiere de inamic Q-ul este un auto-attack care da 150% bonus damage din damage0ul initial al Q-ului si este considerata o lovitura criticala, iar daca Q-ul omoara un minion sau un inamic Talon primeste un heal intre 17 si 51 HP (depinde de level) si cooldown-ul vraji este redus cu 50%.
E-ul lui Talon il face pe Talon un parkou-ist profesionist sau il face pe Talon sa devina Altair din “Assasin’s Creed”. Talon poate sarii peste orice tip de teren care normal ar bloca movementul.

Acestea au fost schimbarile majore.

Schimbari minore aduse de patch 6.22:

– Akali acum are un blink scurt cand isi foloseste W-ul.

-Ultimata lui Fizz acum are range mai mare si damage mai mult dupa cat de mult proiectilul calatoreste.

– Ekko acum da mai mult damage daca isi cumpara AP. (aceasta schimbare a fost facuta pentru a distruge build-ul de Ekko tank)

Kha’Zix acum are cooldown mai mic pe Q cand il foloseste pe un inamic izolat si daca si-a evoluat ultimata atunci cand intra intr-un tufis v-a devenii invizibil complet pentru 3 secunde.

-Acum cand clona lui Shaco va fi omorata, ea va lasa 3 Jack in the Box.

-Ultimata lui Zed acum ii va da bonus AD permanent daca inamicul pe care si-a dat ultimata moare cat timp mark-ul este pe el sau daca va muri cand mark-ul explodeaza.

 

Acestea sunt toate schimbariile facute asasinilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *