Player Spotlight: H2k Odoamne

Player Spotlight: H2k Odoamne

Andrei “Odoamne” Pascu si-a inceput cariera competitionala la echipa “Absolute Legends” pe care a parasit-o apoi dupa numai cateva luni pentru “Airwalk Gaming“. In acelasi sezon, Odoamne se alatura echipe “No Remorse eSports” unde ramane pentru mai putin de o luna.

Odata cu venirea sezonului 2014, cariera competitiva a lui Odoamne prinde avant, acesta ajungand sa joace pentru Cloud 9 Eclipse impreuna cu Febiven si Voidle. Sezonul a fost unul bun pentru noua echipa a lui Andrei “Odoamne” Pascu, castigand, pe rand, SCAN EUW Winter Invitational, respectiv Challenger Spring #1.

Nu la mult timp dupa, Santorin li se alatura pentru a participa la Copenhagen Games 2014. Echipa reuseste un rezultat surprinzator, luand locul 2, competitia fiind castigata de Ninjas in Pyjamas. Cloud 9 Eclipse isi ia insa revansa pentru infrangerea sustinuta in Spring Playoffs unde castiga finala impotriva aceleiasi echipe.

In Iunie 2014, Odoamne se alatura echipe H2k Gaming pentru care activeaza si in momentul de fata. Mutarea a fost una extraordinara pentru toplanerul de nationalitate romana. Primul turneu la care Odoamne participa impreuna cu noua sa echipa va fi Challenger Summer #1, pe care il vor si castiga. In drumul lor catre succes, H2k Gaming mai participa la un numar de turnee, obtinand urmatoarele rezultate: Dailymotion Challenger Cup – locul 3,  FACEIT Challenger Invitational 3 – stagiul grupelor, Challenger Summer #2 – locul 4, Summer Playoffs – locul 1, FACEIT Gamescom Challenge – locul 1.

odoamne, h2k
H2k sezonul 2016 – actualul roaster

In Sezonul 2015, kaSing le alatura lotului. Odoamne impresioneaza prin play-urile sale cu Maokai si Gnar. Spring Playoffs le aduce echipei locul 3 dupa o victorie impresionanta impotrika SK Gaming.

La sfarsitul Summer Playoffs, regasim H2k pe acelasi loc 3 in urma victoriei impotriva Unicorns of Love.

Campionatul mondial de League of Legends din 2015 ii plaseaza pe cei de la H2k intr-o grupa grea impreuna cu SK Telecom T1, EDward Gaming, si Bangkok Titans. Echipa lui Odoamne reuseste sa adune doua victorii ceea ce ii plaseaza pe locul 3 din grupa, loc ce nu ofera promovarea in stagiul urmator.

Sezonul 2016 aduce alte schimbari in lotul lui H2k, lui Ryu si Odoamne alaturandu-li-se Jankos, FORG1VEN si VandeR.

Noi, cei de la Pentakill, suntem cu siguranta fani ai lui Odoamne si ii urmarim cu interes fiecare aparitie. Suntem de asemenea de parerea ca toplanerul roman mai are multe inca de aratat. Voi ce parere aveti? Va lasam in continuare sa vizionati Player Spotlight-ul realizat de Riot pentru Andrei “Odoamne” Pascu. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *